dinsdag 15 januari 2013

Belastingaangifte 2012


Net als voorgaande jaren kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van onze belastingservice. Voor het verzorgen en het invullen van de aangiften zijn er twee mogelijkheden:

1. Afspraak op kantoor
In de periode van maandag 12 februari 2013 tot en met zaterdag 30 maart 2013 kunt u voor een afspraak terecht op ons kantoor aan de Branderweg 1E te Zwolle. Wij verzorgen dan samen met u de aangifte ter plaatse. U ontvangt direct een fiscaal rapport t.b.v. uw eigen administratie.
De afspraak kunt u zelf inplannen in de online agenda. Deze agenda kunt u vinden op de site: www.boudesteyn-administraties.nlHet stappenplan om een on-line afspraak kunt u hier downloaden.
Of u kunt een afspraak maken door contact op te nemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-385 93 93. Onze medewerkers staan u graag te woord.
2. Opsturen per post
U stuurt ons de bijgesloten checklist volledig ingevuld én met de gevraagde informatie retour. Wij zorgen er dan voor dat de aangifte(n) voor 1 april 2013 naar de belastingdienst worden verstuurd. Postadres: Boudesteyn & Partners, Antwoordnummer 507, 8260 VL Genemuiden.
Tarieven nieuwe relaties:
Indien u in 2012 door de bemiddeling van Boudesteyn & Partners een hypotheek heeft afgesloten en deze in 2012 is gepasseerd bij de notaris, dan is de belastingaangifte een gratis service. Deze aangiften worden uitsluitend op afspraak ingevuld en kunnenniet opgestuurd worden.
Tarieven bestaande relaties:
Aangifte(n) verzorg op afspraak:1 aangifte€ 59,- incl. btw
Aangifte partner€ 40,- incl. btw
Opgestuurde aangifte(n)*1 aangifte€ 69,- incl. btw
Aangifte partner€ 50,- incl. btw
*opgestuurde aangifte(n) is/zijn bewerkelijker dan aangiften op afspraak

Service
:
Onze service bestaat uit: het verzorgen van de aangiften, indienen van bezwaren, regelen van de maandelijkse teruggave etc. Indien wij diensten moeten verrichten die buiten onze service omgaan, dan zullen wij van te voren een prijsafspraak met u maken.
Acties:Voor alle klanten die een afspraak plannen en op ons kantoor komen hebben wij een kortingsbon van Bas Autowas. Tevens verloten wij op 1 april 2013 een Ipad onder alle relaties die de belastingaangifte 2012 door ons laten verzorgen.
Download hier onze checklist en routebeschrijving

Geen opmerkingen:

Een reactie posten