vrijdag 20 juli 2012

Reisverzekering


Reisverzekering






De vakantieperiode is aangebroken en veel mensen zullen in het binnen- of buitenland vakantie gaan vieren. Hierbij wordt niet altijd gedacht aan het afsluiten van een reisverzekering en gaan mensen onverzekerd op pad.
Naast het hebben van materiële schade, kunt u ook te maken krijgen met bijvoorbeeld medische kosten. Het kan voorkomen dat de medische kosten in het buitenland hoger liggen dan in Nederland.
Bij Boudesteyn & Partners zijn wij voor ruim drieduizend klanten een belangrijke partner op het gebied van verzekeringen. Van het in kaart brengen van de risico's tot en met de inkoop van de juiste verzekeringen tegen de juiste premie en voorwaarden. Onze klanten kunnen altijd rekenen op deskundige begeleiding. In geval van een schade blijkt onze persoonlijke betrokkenheid en service. Wij zorgen voor snelle en adequate afwikkeling van de schade. Zo nemen wij u al het werk en alle zorgen uit handen.
Doe daarom vandaag nog de Boudesteyn & Partners verzekeringscheck.
U kunt ter voorbereiding op uw vakantie alvast denken aan de volgende items:
- Waar gaat u naartoe op vakantie: volstaat een dekking voor Europa of gaat u verder over de wereld?
- In geval van pech met de auto: automobilistenhulp
- Wat neemt u mee aan bagage en kostbaarheden?
- Doet u aan sporten met een verhoogd risico op letsel?
- Hoe hoog zijn de medische kosten op uw vakantiebestemming en hoeveel vergoed uw ziektekostenverzekering?
Bij Boudesteyn & Partners maken wij graag een geheel vrijblijvende vergelijking voor u van uw verzekeringspakket. Hierbij letten wij scherp op voorwaarden en premies. In een helder rapport ziet u meteen wat uw besparingen kunnen zijn.
Neem contact met een van onze adviseurs via 038 – 385 93 93 of info@boudesteyn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten