vrijdag 20 juli 2012

Verantwoord lenen


Verantwoord lenen

Lenen is de gewoonste zaak van de wereld, maar doe het verantwoord!Geld lenen voor aankoop van dure artikelen zoals bijvoorbeeld een auto, caravan, meubels of een kleine verbouwing is een hele normale en geaccepteerde zaak om uw wensen te financieren. Je zou kunnen zeggen; “het is sparen achteraf”. Je hebt er echter wel direct het genot van met het voordeel dat het bestedingsdoel nu goedkoper is omdat het de komende jaren alleen maar duurder wordt.
Het moet wel verantwoord zijn!Boudesteyn & Partners heeft als UW persoonlijke financiële adviseur er alle belang bij dat u zich er comfortabel bij voelt.

Een lening moet passen bij uw financiële situatie en te voldoen aan uw wensen. Wij kunnen u daarbij prima adviseren, omdat wij u kennen als gewaardeerde cliënt. Dagelijks adviseren wij onze cliënten voor een passen en verantwoorde lening en kijken alleen naar uw belang.

Een doorlopend krediet of persoonlijke lening?
Er zijn verschillende producten die wij u kunnen adviseren. Een lening met een vaste looptijd en een vaste rente, waardoor u van te voren weet waar u aan toe bent of juist een flexibele lening waarbij u de betaalde aflossing ook weer kunt opnemen. Afhankelijk van uw wensen, uw financiële situatie en het bestedingsdoel kunnen wij een advies uitbrengen. 
Het kan vaak goedkoper!
70% van de mensen die een lening hebben lopen, lenen tegen een te hoge rente. Ook bij uw bank zijn de rentetarieven hoger dan wij u kunnen aanbieden. Test ons en neem contact met ons op voor een vrijblijvende check van uw lopende lening. Wij doen dat graag voor u!

Een offerte of een lening aanvragen bij UW adviseur Boudesteyn & Partners!Juist omdat wij u als cliënt kennen en het beste met u voor hebben denken wij uw belangen beter te behartigen dan uw bank, een autodealer of een adres uit de krant om een lening “te regelen”.
Neem gerust contact met ons op. BEL 038-3859393 en vraag naar uw persoonlijk adviseur. Ook kunt ons ook mailen via: info@boudesteyn.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten