maandag 15 oktober 2012

Digitaal schade melden


Schade aan bijvoorbeeld uw voertuig, caravan of inboedel is erg vervelend. Het is dan ook in uw belang om zo snel mogelijk deze schade aan Boudesteyn & Partners te melden. Op deze manier zal de schade zo spoedig mogelijk worden behandeld en nog belangrijker hersteld. Het is dan ook belangrijk dat u het schadeformulier invult en bij ons indient.
Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u een digitaal schadeformulier ontwikkeld. Het enige wat u hoeft te doen is de gegevens digitaal in te vullen en te verzenden. Hierbij is het nog wel van belang dat u het Europese schadeformulier (in geval verkeersschade) en/of het algemene schadeformulier (bijvoorbeeld ruitschade) meezendt. U kunt deze documenten eenvoudig uploaden. Wij doen de rest! 
U kunt hier de volgende documenten reeds downloaden:
Schadeformulieren downloaden? klik hier
Uitleg nodig over aanmelden schade? klik hier
Wilt u meer informatie over welke schadeverzekeringen voor uw situatie van toepassing zijn? Neem contact op met één van onze adviseurs op 038-3859393. Mailen kan natuurlijk ook naar info@boudesteyn.nl of u vult het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten