maandag 15 oktober 2012

Verzekeringsapp NH 1916


Altijd uw verzekeringsgegevens dichtbij met de nieuwe VerzekeringApp. 
Zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw Noordhollandsche schadeverzekeringen onder handbereik!
Dat kan met de nieuwe VerzekeringApp die u vanaf nu GRATIS in de App Store en via Google Play kunt downloaden. 
Wat kunt u met de VerzekeringApp?
 * Met de VerzekeringApp krijgt u een mobiele internet applicatie in handen, waarmee u interactief uw Noordhollandsche verzekeringszaken kunt regelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een aanrijding via mobiel schademelden die schade direct bij uw assurantieadviseur kan melden. Ook kunt u met het speciale noodhulpnummer 088-1121816 van de Noordhollandsche Hulpdienst direct hulp inroepen bij een noodsituatie.
* De App bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van uw verzekeringsadviseur zodat zijn advies en service nooit ver weg zijn. Ook kunt u met de inlogcodes van uw polispas 24 uur per dag 7 dagen per week uw digitale polisdossier ‘Mijn Polissen’ raadplegen. Daarin vind u ook de actuele polisvoorwaarden.
* De App bevat ook uw groene kaart.
Beschikbaarheid
De VerzekeringApp is beschikbaar in een Apple of een Android versie.
Voor Apple : in iOS versie 5 te downloaden in iTunes AppStore of klik op deze link
Voor Android : versie 2.3.3 of hoger te downloaden in Google Play of klik op deze link
Uw papieren verzekeringsadministratie is met de komst van de VerzekeringApp verleden tijd en daarom bevelen wij u de VerzekeringApp van harte bij u aan. Download hem nu!
De inloggegevens die u voor de VerzekeringApp nodig heeft, treft u aan op de polispas die u heeft ontvangen. Wij wensen u veel gebruiksgemak van de VerzekeringApp en zijn bijzonder geïnteresseerd in uw ervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten