dinsdag 15 januari 2013

Echtscheiding


Bij een echtscheiding krijgt de ander per definitie de schuld

Meer dan een derde van alle huwelijken eindigt in een scheiding. Wat is het grootste strijdpunt? Waar hebben exen het meeste spijt van? En: hoe gaat het met de kinderen?
Magazine ‘De Liefde’ liet een onderzoek uitvoeren onder 300 gescheiden mensen, waarvan de resultaten in de tweede editie zijn gepubliceerd. 
echtscheidingkind
De opmerkelijkste uitkomsten:
 * 65% van de exen heeft nog steeds ruzie, vooral over geldzaken en de opvoeding van de kinderen. Wat niet helpt is dat nieuwe partners zich hier vaak ook mee bemoeien.
* Bijna de helft (43%) geeft de ander de schuld van de scheiding, en bijna niemand (4%) zichzelf.
* Ruim de helft vindt achteraf dat de relatie beter eerder had kunnen stoppen, of wou dat hij of zij er nooit aan begonnen was.
Overige uitkomsten:
 * Botsende karakters en overspel zijn de meest genoemde redenen om te scheiden.
* De meeste mensen (60% van de vrouwen en 45% van de mannen) hebben na een scheiding veel meer zelfvertrouwen. Dat komt wellicht doordat ze bevrijd zijn van alle ruzies en kritiek die hen een slecht gevoel over zichzelf gaven.
Wat kost financiële echtscheidingsbemiddeling
U betaalt het uurloon van de echtscheidingsbemiddelaar en eventuele extra kosten, bijvoorbeeld voor het inhuren van een deskundige. Een bemiddelaar huurt nooit zomaar iemand in, dat overlegt hij of zij met u. Normaal gesproken deelt u de kosten van de scheidingsbemiddelaar. Maar u kunt daarover natuurlijk andere afspraken maken. Financiële echtscheidingsbemiddeling maakt het mogelijk om in goed overleg uit elkaar te gaan. Voordat u een keuze maakt welke hulp voor u het beste is, moet u een duidelijk beeld hebben van de verschillen tussen een financiële echtscheidingsbemiddelaar en een advocaat.

Alles wordt voor u geregeld op basis van één all-inclusive tarief.

Echtscheiding procedure met kinderen  € 2599,(betalingsregeling mogelijk)
• Inclusief convenant
• Inclusief akte van verdeling
• Inclusief ouderschapsplan
• Inclusief pensioenverdeling overeenkomst(en)
• Inclusief alimentatieberekening(en) 
• Inclusief juridische controle door advocaat
• Inclusief akte van berusting / non appel door advocaat
• Inclusief inschrijving in register van de burgerlijke stand door advocaat.
Ga voor meer informatie naar www.038ScheidingsAdviseurs.nl
Coaching bij relatieproblemen
Coaching kan bij problemen binnen een relatie verlichting bieden.
Een coach kan u helpen bij het krijgen van inzicht, het vinden van nieuwe mogelijkheden om de problemen aan te gaan, en te overwinnen, of misschien wel een doorbraak te maken op vaak langslepende relatieproblemen of ongewenste eenzaamheid. De coach is er voor advies en antwoorden op al jullie vragen. Ook als het gaat om relatieproblemen, in de persoonlijke sfeer. Want in elke relatie gebeuren dingen waar we pijn van kunnen ondervinden of waar we problemen mee hebben. Elke relatie daagt ons uit nieuwe dingen te leren over onszelf en de ander,en dat gaat niet altijd in vanzelf. Ruzie, strijd en verdriet zijn bijna onvermijdelijk en soms weet u daar geen raad mee, coaching kan in zo'n geval steun bieden. Praten met iemand brengt dan opluchting en ook een ander perspectief op de situatie en soms gelijk helderheid. 
Er zijn heel veel vragen mogelijk
Heeft u een conflictsituatie, een gebroken hart of te maken met een vertrouwensbreuk, zit een verbroken vriendschap u in de weg, of wordt u geconfronteerd met een scheiding?. Ziet u geen andere uitweg meer dan een relatiebreuk, zit u in een rouwproces, heeft u miscommunicatie of is er een gebrek aan communicatie met uw huidige partner? Gaat het over vreemdgaan, een buitenechtelijke relatie, of heeft u moeite met het vinden of behouden van een partner? Heeft u bindingsangst, verlatingsangst of bent u gewoon steeds weer snel uitgekeken op uw laatste verovering? Wordt u moe van foute mannen in uw leven of gecompliceerde vrouwen die te hoge eisen stellen en veel te veel zeuren? Wilt u weten hoe u de prins op het witte paard of uw levenspartner, uw zielsverwant, of de liefde van uw leven vindt? En als u dan een partner heeft gevonden, hoe zorgt u ervoor dat jullie voor altijd een prachtig leven tegemoet gaan? Samen gelukkig zijn? Het spannend en afwisselend houden, elkaar door dik en dun kunnen steunen en elkaar eindeloos liefhebben? Het leven samen delen is mooier dan het alleen beleven, en het is niet nodig voor altijd single te blijven of binnen de relatie eenzaam te zijn en het hoeft ook niet met disharmonie of liefdesverdriet gepaard te gaan. Help uzelf op weg naar een nieuwe impuls, zodat u weer terug kan naar het gevoel waar u zo naar verlangt, de verwantschap en die speciale kriebels in uw buik, verliefd en geliefd te zijn en te blijven. Zeg nee tegen relatieproblemen! 
U verdient het om speciaal te zijn in de ogen van je geliefde, te stralen, te genieten, romantiek te ervaren en voor elkaar door het vuur te gaan.

We hebben allemaal wel eens hulp nodig en wij helpen u graag met professionele coaching op maat!
echtscheidingkind1
038 ScheidingsAdviseurs.nl
John Visscher
Nieuwe Deventerweg 94a

8014 AK Zwolle
M 06 - 10 75 70 45

Geen opmerkingen:

Een reactie posten