dinsdag 15 januari 2013

Kwaliteitscheck hypotheekadviseur


Hoe scoort uw hypotheekadviseur van ons kantoor?

Wilt u weten hoe goed het gesprek met onze hypotheekadviseur is geweest? Vul dan de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in!
De Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur is een online vragenlijst, die checkt of het adviesproces bij het afsluiten van uw hypotheek goed is doorlopen. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u gratis een persoonlijk adviesrapport inclusief een rapportcijfer. U kunt aan de hand van de resultaten direct checken of onze hypotheekadviseur tijdens het adviesproces alle onderdelen duidelijk heeft besproken. De vragenlijst is gebaseerd op een systematiek, die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hiervoor heeft ontwikkeld.
De resultaten van de check worden anoniem aan ons hypotheekkantoor gekoppeld. Alle beoordelingen en metingen tezamen vormen een rapportcijfer voor ons kantoor, wat binnenkort gepubliceerd wordt op de website van Independer.nl. Zo helpt u ons kantoor, maar ook andere potentiële huizenkopers om een betere keuze te kunnen maken voor een hypotheekadviseur.
U kunt ook een verkorte vragenlijst invullen door een review in te vullen op de site van independer. Klik hier. (de review kunt op naam of anoniem invullen).
Boudesteyn & Partners
NB: Uw gegevens en ervaringen worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van het advies te toetsen en zullen dus niet worden gebruikt om (commerciële) aanbiedingen te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten